Vakantiehuisje in 't Groen...van droom tot droomhuisje

Vakantiehuisje in 't groen - Over ons

't Veldzicht vzw is een kleine warme organisatie in volle evolutie werkend met en voor mensen met een beperking of kwetsbaarheid.

Het Vakantiehuisje in 't Groen ontstond vanuit een lang gekoesterde droom van 't Veldzicht vzw om zorgvragers maar ook hun zorgdragers te helpen in het organiseren en beleven van vakantie. Op het domein van Hoeve 't Veldzicht in Beernem werd een gebouw, oorspronkelijk bedoeld als extra activiteitenruimte, omgetoverd tot een uniek vakantiehuisje. Dit met de steun van Toerisme Vlaanderen en  dankzij de creativiteit en inspanningen van het personeel en de deelnemers van 't Veldzicht vzw.

In dit huisje en op de hoeve gelegen middenin een rustige polderomgeving wil 't Veldzicht haar vakantiegasten alle zorg en ondersteuning (o.a. samenwerking met thuisverpleging) bieden die ze nodig hebben. De zorg even helemaal uit handen geven is voor zorgdragers niet altijd evident en daarom wil 't Veldzicht vzw ook de mogelijkheid creëren om tijdens het verblijf deelname aan de dagondersteuning binnen de werking mogelijk te maken. Ook specifieke wensen, al dan niet omwille van een beperking krijgen de nodige aandacht want in het Vakantiehuisje in 't Groen moet iedereen een vakantiegevoel kunnen ervaren.

Het huisje werd toegankelijk ingericht volgens de normen vooropgesteld door Toerisme Vlaanderen maar ook met aandacht voor gezelligheid en een gevoel van huiselijkheid en rust. En zo ontstond vanuit een jarenlange droom een droomhuisje.

Ontdek het Vakantiehuisje in 't Groen  / Ontdek meer over 't Veldzicht vzw